Stevie Drums
Workshops

Workshops


De leukste workshops op het gebied van slagwerk

Worshop Bucket Drumming - (522x gegeven)

Leer drummen als een echte drummer en kom erachter hoeveel ritmegevoel jij in je hebt tijdens deze ritmische workshop. Tijdens de workshop bucket drumming leren de deelnemers alles over het drummen en gaan de deelnemers aan de slag met echte drumritmes. 


De workshop bucket drumming is een super interactieve drumworkshop waarin we de basis van het drummen gaan leren met emmers en drumstokken. Onder professionele begeleiding gaan we samen de vetste drumbeats maken en komen diverse ritmeoefeningen, groepsopdrachten en muziek voorbij. Dit alles zal zorgen voor het gewenste eindresultaat. De workshop is laagdrempelig en daardoor geschikt voor alle leeftijden! Haal de drummer in jou naar boven en boek de workshop bucket drumming. Ook mogelijk in combinatie met een eindpresentatie. Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de workshop bucket drumming hangt af van het aantal workshops/ de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte. 

 


Workshop Djembé - (280x gegeven)

Iedereen heeft wel eens van een djembé gehoord, maar hoe bespeel je dit instrument nou eigenlijk en wat kan je er allemaal mee? Tijdens de workshop djembé nemen we je mee in een muzikale reis door West-Afrika en gaan we samen de prachtige klanken van de djembé ontdekken.  


We gaan onszelf uitdagen en kijken of wij een beetje Afrikaans bloed in ons hebben. Tijdens de workshop ontvangt iedere deelnemer een djembé om te gebruiken. We gaan leren hoe we de djembé moeten vasthouden en gaan ons verdiepen in het onderdeel ritmiek. Dit doen we door verschillende klanken te maken en te gebruiken in ritmes, groepsopdrachten & spellen. Tijdens de workshop maken we ook gebruik van muziek en is er veel interactie met de deelnemers. De workshop is geschikt vanaf 6 jaar. Ook mogelijk in combinatie met een eindpresentatie.


Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de workshop djembé hangt af van het aantal workshops/de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte. 

Workshop Streetbeats - (10x gegeven) - NIEUW! 

Leer drummen als een echte drummer en kom erachter hoeveel ritmegevoel jij in je hebt tijdens de workshop streetbeats. Tijdens de workshop streetbeats leren de deelnemers alles over het drummen maar dan op een hele creatieve manier, op olievaten namelijk!


De workshop streetbeats is een superleuke interactieve drumworkshop waarin we leren hoe we vette beats kunnen maken door verschillende klanken te combineren op een olievat. Onder professionele begeleiding gaan we samen aan de slag met diverse ritmeoefeningen, groepsopdrachten en muziek. De workshop is geschikt vanaf 7 jaar.

Ook mogelijk in combinatie met een eindpresentatie.Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de workshop streetbeats hangt af van het aantal workshops/de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte.

Workshop Percussie - (32x gegeven)

Onder het woord 'percussie' vallen enorm veel diverse slagwerkinstrumenten. Maar wat als je al die instrumenten samenvoegd in één workshop? Dat is precies wat we gaan doen tijdens deze workshop.


Tijdens de workshop percussie gaan we dus gebruik maken van diverse slagwerkinstrumenten, denk hierbij aan shakers/timbales of djembe's. Met de groep gaan we erachter komen hoe gaaf het klinkt als we dit alles gaan samenvoegen tot een geheel. Samen maken we de vetste drumritmes en gaan we ontdekken hoeveel ritmegevoel jij in je hebt. Durf jij het aan om kennis te maken met deze swingende workshop? De workshop is geschikt vanaf 7 jaar.

Ook mogelijk in combinatie met een eindpresentatie.Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de workshop percussie hangt af van het aantal workshops/de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte. 

Workshop Cajon - (12x gegeven) - NIEUW!

Tijdens de workshop cajon gaan we drummen op houten kisten. Dit noemen we ook wel, de cajon. De cajon is een slagwerkinstrument die afkomstig is uit Peru. Samen gaan we ontdekken welke klanken de cajon ons te bieden heeft en wat we hier allemaal mee kunnen. 


De workshop cajon is een ritmische workshop waarin we gaan ontdekken watvoor gave ritmes we uit deze trommel kunnen halen. Deze geluiden gaan we toepassen in diverse ritmeoefeningen, groepsopdrachten en muziek. Op deze manier gaan we een stukje van Zuid-Amerika ontdekken . Deze workshop is geschikt vanaf 7 jaar. Ook mogelijk in combinatie met een eindpresentatie.


LET OP! Deze workshop kan alleen worden gegeven wanneer de locatie zelf cajons heeft of deze huurt.


Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de workshop cajon hangt af van het aantal workshops/de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte.

Workshop Latin Percussion - (9x gegeven) - NIEUW!

Tijdens de workshop Latin Percussion nemen we je mee naar Zuid-Amerika, waar de Latin vandaan komt. We gaan tijdens de workshop bezig met diverse typische latin instrumenten. Denk hierbij aan; conga's/bongo's/cajons/agogos/ timbales of tamborins.


Tijdens de workshop gaan we al deze instrumenten samenvoegen en ontstaan er de vetste ritmes. Naast het drummen voegen we ook wat danspasjes toe om deze workshop nog meer te laten swingen. Boek de workshop Latin Percussion en ontdek hoeveel ritmegevoel jouw groep heeft!

De workshop is geschikt vanaf 7 jaar. Ook mogelijk in combinatie met een eindpresentatie.
Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de workshop percussie hangt af van het aantal workshops/de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte.