Stevie Drums

Workshops


De leukste workshops op het gebied van slagwerk

Doelgroep


Onze workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen. Denk aan: basis/middelbaar/speciaalonderwijs, teamuitjes, AZC's, feestjes en evenementen. Resultaten


Op dit moment hebben wij al 968  workshops mogen geven door heel Nederland. Jaarlijks geven wij gemiddeld +/- 280 workshops.Mogelijkheden


Bij drumschool Stevie Drums heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse slagwerk workshops. Zo zit er voor iedereen iets geschikt tussen. 

Workshop Bucket Drumming


De workshop Bucket Drumming is een super interactieve drumworkshop waarin we de basis van het drummen leren met emmers en drumstokken.  Er komen diverse oefeningen, groepsopdrachten en muziek voorbij. Haal de drummer in jou naar boven en boek de workshop! Ook mogelijk in combinatie met een eindpresentatie. 


Workshop Djembé


Reis mee naar West-Afrika en ontdek de prachtige klanken van de djembé. Tijdens de workshop verdiepen we ons in het onderdeel ritmiek en passen we alles toe in groepsopdrachten en muziek. Ontdek of jij het Afrikaanse bloed in je hebt! Ook mogelijk in combinatie met een eindpresentatie.  

Workshop Streetbeats 


Tijdens de workshop Streetbeats leren de deelnemers drummen op een hele creatieve manier, namelijk op olievaten. Een superleuke interactieve workshop waarin we verschillende klanken gaan combineren om de vetste beats te maken. Ook mogelijk in combinatie met een eindpresentatie.

Nieuw! 


Workshop Percussie


Percussie is een verzamelnaam voor enorm veel diverse slagwerkinstrumenten. Maar hoe klinkt het als je al die instrumenten samenvoegd? Dat ontdekken we tijdens deze workshop. Samen maken we de gaafste ritmes. Durf jij het aan om kennis te maken met deze swingende workshop? Ook mogelijk in combinatie met een eindpresentatie. 


Workshop Cajon


Tijdens deze workshop leren we drummen op een houten kist met snaren, de cajon. We ontdekken welke klanken we kunnen maken en gebruiken deze tijdens diverse oefeningen en muziek. 
De workshop is alleen te boeken wanneer de locatie zelf cajon's heeft/huurt. 

Nieuw! 


Workshop Latin Percussion


Tijdens deze workshop nemen we je mee naar Zuid-Amerika en ontdekken we de wereld van Latin. We gaan ritmes maken met typische latin slagwerkinstrumenten en gaan ontdekken hoeveel ritmegevoel jij in je hebt. 
Ook mogelijk in combinatie met een eindpresentatie. 

Nieuw! 


unsplash