Stevie Drums

Inhuren


Professionele studio opnames op maatSTUDIO OPNAMES

Wij zijn naast het lesgeven ook regelmatig in de studio's van Nederland te vinden. Voor artiesten door het hele land mogen wij drumpartijen & percussie partijen inspelen om hun liedjes/EP's of albums compleet te maken. Dit doen we op een manier waarin de wensen van de klant voorop staan zodat wij het beste resultaat kunnen leveren. Wanneer wij een aanvraag ontvangen om studio opnames te maken willen wij het beste eruit halen. Dit begint bij een goede voorbereidingen voorafgaand aan de studio dag(en). Per nummer schrijven wij een geschikte drumpartij die bij het nummer past. Dit kan zowel voor drums als voor percussie. Dit alles voor een gereduceerd tarief. Tijdens de studio dag(en) kan de klant zelf bepalen of deze partij geschikt is of dat er misschien toch wat moet veranderen. Hierin zijn wij erg flexibel.

Lees hieronder meer.

ONS DOEL

In de studio streven wij altijd naar het beste resultaat voor jou. De wensen van de klant staan dan ook voorop. Voorafgaand aan de studiodag(en) geef jij aan wat je graag zou willen en wij zorgen voor het gewenste resultaat. In de voorbereidingen schrijven wij een geschikte partij om jouw nummer(s) zo mooi mogelijk te maken. 


IMPRESSIE OPNAMES

Om een impressie te geven kan je klikken op onderstaande link. Via deze link kan je een single beluisteren waar ik de drumpartij op mocht verzorgen. Deze is uitgekomen op

11 Augustus 2023.

Discografie

Deze artiesten gingen u voor