Stevie Drums
Workshops

Workshops


De leukste workshops op het gebied van slagwerk

Worshop Bucket Drumming - (363x gegeven)

Leer drummen als een echte drummer en kom erachter hoeveel ritmegevoel jij in je hebt tijdens deze ritmische workshop. In de workshop bucket drumming leren de deelnemers alles over het drummen en gaan de deelnemers aan de slag met echte drumritmes! 


De workshop bucket drumming is een super interactieve drumworkshop waarin we de basis van het drummen leren maar dan op emmers. Onder professionele begeleiding gaan we samen de vetste drumbeats maken en komen diverse ritmeoefeningen, groepsopdrachten en muziek voorbij. Dit alles zal zorgen voor het gewenste eindresultaat. De workshop is laagdrempelig en daardoor geschikt voor alle leeftijden. Haal de drummer in jou naar boven en boek de workshop bucket drumming. Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de workshop bucket drumming hangt af van het aantal workshops, de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte. 

 


Workshop Djembé - (136x gegeven)

Iedereen heeft wel eens van een djembé gehoord, maar hoe bespeel je dit instrument nou eigenlijk en wat kan je er allemaal mee? Tijdens de workshop djembé neem ik je mee in een muzikale reis door Zuid-Afrika en gaan we samen de prachtige klanken van de djembé ontdekken.  


We gaan onszelf uitdagen en kijken of wij een beetje Afrikaans bloed in ons hebben. Tijdens de workshop ontvangt iedere deelnemer een djembé om te gebruiken. We gaan leren hoe we de djembé moeten vasthouden en gaan ons verdiepen in het onderdeel ritmiek. Dit doen we door verschillende klanken te maken en te gebruiken in ritmes, groepsopdrachten & spellen. Tijdens de workshop maken we ook gebruik van muziek en is er veel interactie met de deelnemers. De workshop is geschikt vanaf 6 jaar. 


Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de workshop djembé hangt af van het aantal workshops, de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte. 

Workshop Percussie - (0x gegeven) - NIEUW! 

Leer drummen met de hele klas door gebruik te maken van echte drumstellen en grote trommels. In de workshop drummen in de klas leren we samen drummen op diverse slagwerkinstrumenten maar ook op echte drumstellen, hoe gaaf is dat!  


Tijdens de workshop maken de leerlingen kennis met diverse slagwerkinstrumenten en hoe ze deze moeten bespelen. Onder professionele begeleiding gaan zij aan de slag met uitdagende ritmes op de diverse trommels. We gaan meespelen met muziek maar gaan voornamelijk veel eigen beats maken met de hele groep. Een erg interactieve workshop dus waarin we het onderdeel ritmiek samen helemaal gaan ontdekken. Deze workshop is geschikt vanaf 7 jaar. 
Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de workshop drummen in de klas hangt af van het aantal workshops, de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte. 

Workshop Latin Percussion - (0x gegeven) 

Tijdens de workshop Latin Percussion stappen we in de wereld van Latijns Amerika. We gaan ontdekken welke prachtige en gekke instrumenten ze in dit werelddeel gebruiken en hoe wij hier dansbare beats mee kunnen maken.


Latin is een muziekstijl die komt vanuit Zuid-Amerika. Tijdens deze workshop gaan we kennismaken met diverse instrumenten die hier mee te maken hebben en hoe we hier muziek mee kunnen maken. Krijgen wij samen de mensen aan het dansen tijdens deze workshop?                 Deze workshop is geschikt vanaf 6 jaar.
Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de workshop drummen in de klas hangt af van het aantal workshops, de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte. 

Workshop Body Percussion - (32x gegeven) 

Je kunt met je eigen lichaam op vele manieren muziekmaken. Tijdens de workshop Body Percussion worden wij uitgedaagd om alleen muziek te maken met ons eigen lichaam. Een erg creatieve manier dus om muziek te maken. 


Tijdens de workshop Body Perussion gaan we geluiden maken met ons lichaam, denk hierbij aan; klappen, stampen, vinger knippen of fluiten. Ook gaan we een stukje zingen & bewegen toevoegen. We leren om ritmes te maken en te bewegen op de muziek. Ook behandelen we veel groepsopdrachten en is samenwerken dus erg belangrijk. Deze super interactieve workshop is dan ook zeer geschikt voor grote groepen en alle leeftijden.
Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de workshop body percussion hangt af van het aantal workshops, de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte. 


Presentatie Effect van Muziek - (3x gegeven)

Muziek is misschien wel het mooiste wat er bestaat maar wat doet muziek nou met ons lichaam? Tijdens deze presentatie komt Stefan alles uitleggen over het effect van muziek op de mens. Samen gaan we kijken hoe we lichamelijk reageren op muziek en hoe onze hersenen hierop reageren. 


Tijdens de presentatie komen de deelnemers erachter wat de impact van muziek is. Om het effect van muziek te testen doen we verschillende luisteroefeningen & individuele opdrachten. Ook is er de mogelijkheid om aansluitend een workshop te volgen. Op deze manier kunnen de deelnemers gelijk ontdekken het effect is op hun eigen lichaam. De presentatie is geschikt vanaf 12 jaar. 
Kostenplaatje

Het tarief dat wij hanteren voor de presentatie Effect van Muziek hangt af van het aantal presentaties, de locatie + wensen van de klant. U kunt ons mailen met uw wensen of voor een offerte.